Specialist in geotechniek en milieu

HomeOver ons

Hoogwaardige kwaliteit, scherpe tarieven

Van Dijk geo- en milieutechniek b.v. is in het bezit van een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem opgezet overeenkomstig de eisen gesteld in de NEN-EN-ISO 9001:2015. Binnen dit systeem zijn de procescertificaten opgenomen voor de uitvoering van milieukundig (water)bodemonderzoek (BRL 2000, procotollen 2001 t/m 2003 en 2018), partijkeuringen (BRL 1000, protocol 1001), milieukundige begeleiding (water)bodemsanering (BRL 6000, protocol 6001) en asbestinventarisaties (SC-540). Daarnaast zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA*.

Wij leveren onze diensten voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit voor u op de lange termijn niet alleen beter werkt, maar ook nog eens kosten bespaart. Doordat wij ons huiswerk vooraf goed doen, maar ook focussen op nazorg na elk traject, willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. 

De ideale combinatie

Met praktisch alle disciplines onder één dak zijn wij de ideale combinatie voor al uw sloop en nieuwbouwprojecten. Zo kunnen wij u in het kader van de sloop voorzien van een asbestinventarsatie en in het kader van de nieuwbouw voorzien van diverse geotechnische en milieukudige onderzoeken en adviezen.

40+ jaar ervaring, 100% professionals

Wij hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van geotechniek en milieu op de teller staan. Dat zorgt ervoor dan onze professionals precies weten hoe ze u het best van dienst kunnen zijn. We kennen ons vakgebied als geen ander, en kunnen zo met u meedenken en u adviseren over de beste aanpak.

Volledige ontzorging

Onze dienstverlening stopt niet na een rapport over de bodemkwaliteit of de aanwezigheid van asbest. Immers, alleen daarmee bent u niet geholpen. Daarom zetten we graag een stapje extra en helpen we u op weg bij bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen of het saneren. We vinden het namelijk belangrijk dat u snel verder kunt met uw project, en ontzorgen u daarom van A tot Z. 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Of ontvang advies van een van onze adviseurs die u telefonisch verder helpen

Neem contact op