Geotechnisch project?
Ontdek onze aanpak

HomeGeotechniek

Geotechnisch onderzoek 

Van Dijk Geotechniek en milieu helpt u graag bij het uitvoeren van geotechnisch onderzoek. Denk daarbij aan sonderen, grondboren, bodemonderzoek niet-gesprongen explosieven en bodemwarmtewisselaars inbrengen. Voor al deze specialistische klussen hebben wij gekwalificeerde ervaren mensen in dienst.  

Bekijk hier onze diensten

Asbestinventarisatie voordelen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Scherpe tarieven
  • 40+ jaar ervaring
  • 100% professionals
  • Volledige ontzorging
Bodemonderzoek water

Geohydrologisch onderzoek 

Als u gaat bouwen is het belangrijk om te weten wat de grondwaterstand is. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een kelder. Dan bepaalt de hoogte van de stand of u de kelder hoger moet aanleggen of niet. Wij voorzien u graag van geohydrologisch onderzoek. Dat houdt in: het meten en monitoren van de grondwaterstand, het aanleggen van peilbuizen om dit te kunnen meten en het bepalen van de doorlatendheid van de ondergrond.

We helpen je graag verder!

Geotechnisch advies

Met alleen de resultaten van uw grondwater monitoring, grondboring, sondering of laboratoriumonderzoek kunt u uiteraard niet zoveel. Door de data op een juiste manier te interpreteren krijgt u uiteindelijk het gewenste resultaat. Onze geotechnisch adviseurs werken dagelijks met deze data en kunnen u daarom ook van gedegen advies voorzien, conform de nieuwste geotechnische normen. Op deze pagina vindt u waar u onze adviseurs voor in kunt zetten.

Geotechnisch advies nodig?

Geotechnisch Laboratorium

Van Dijk Geotechniek en Milieu beschikt over een eigen geotechnisch laboratorium en werkt daarnaast samen met een extern laboratorium. Hieronder vindt u een overzicht van de onderzoeken en de proeven die we voor u kunnen doen:

Lees verder

Vraag vrijblijvend uw offerte voor geotechnisch onderzoek aan.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen één werkdag uw offerte en mogelijke startdatum.

Contact
Informatie t.b.v. het voorstel
Omschrijving of vragen