Van Dijk steunt WNF met 1000 bomen

HomeNieuwsVan Dijk steunt WNF met 1000 bomen

Van Dijk heeft onlangs een donatie gedaan aan het Wereld Natuur Fonds (WNF). Wij zijn nu Business Supporter van het WNF, en sponsoren hiermee de aanplant van 1000 bomen.

Wat is de Biljoen Bomen campagne?

Bossen zijn enorm waardevol en maken de aarde leefbaar. Helaas vindt er nog steeds veel te veel ontbossing plaats. Dit heeft grote consequenties voor de dieren, maar ook voor onszelf. 
WNF heeft zich daarom als doel gesteld om in 2050 een biljoen bomen te beschermen of te planten. Deels door het toepassen van beter bosbeheer, en deels door deze bomen te planten. Zodat beschadigde bossen weer herstellen tot levende bossen.

CO2-compensatie

We zijn ons ervan bewust dat we met onze sondeerwagens veel uitlaatgassen uitstoten. Ter compensatie ondersteunen we de “Biljoen Bomen campagne” van het WNF. Met onze donatie kunnen 1000 bomen worden aangeplant of beschermd. We dragen het WNF een warm hart toe bij haar natuurbeschermingsmissie. Dat laten we ook zien in het bedrijf. In de hal hebben wij een canvasdoek opgehangen waarmee we laten zien dat wij trots WNF Business Supporter zijn.