Teamwork sonderen in Ede

HomeNieuwsTeamwork sonderen in Ede

Op het voormalige fabrieksterrein van Enka in Ede zijn we met ons volledige sondeerteam bezig sonderingen te maken ten behoeve van woningbouw. Een flinke klus waarbij een sterk staaltje projectmanagement en teamwork zorgen voor een mooie doorloopsnelheid!

ENKA

De ‘Nederlandse Kunstzijdefabriek’, wanneer je dit afkort en vervolgens uitspreekt kom je tot de naam ‘ENKA’. In 1922 is deze fabriek in Ede geopend en na jarenlange dienst zijn de gebouwen een aantal jaren geleden gesloopt. Het terrein is uitermate geschikt voor woningbouw. Door de unieke combinatie van historie, de natuur op loopafstand en winkels om de hoek weten we zeker dat de bewoners zich er helemaal thuis gaan voelen.

Sonderen in teamverband

De bodem van het hele terrein moet in kaart gebracht worden en daarvoor heeft van Dijk de opdracht gekregen van AM Noordwest Utrecht. Om het tempo erin te houden zetten we al onze sondeertrucks in. Maar ja, dit vereist natuurlijk wel wat planning. Hoe zorg je dat de wagens elkaar niet in de weg staan, dat er geen dubbele sonderingen worden uitgevoerd en wat is de meest efficiënte route? Uitvoerder Roel Kool is hiervoor verantwoordelijk. Tussen het regelen door had hij gelukkig nog even tijd om dit prachtige plaatje te schieten, waarop de oude schoorstenen van ENKA duidelijk zichtbaar zijn.