Succes in 2020, nog meer mogelijkheden in 2021

HomeNieuwsSucces in 2020, nog meer mogelijkheden in 2021

2020 was voor iedereen een vreemd jaar. Maar ondanks de coronacrisis heeft Van Dijk weer een mooie ontwikkeling doorgemaakt. We kijken terug op een aantal prachtige projecten en succesvolle samenwerkingen. Enkele hoogtepunten van 2020 en een vooruitblik op 2021. 

Ruim 3 miljoen omzet

Eén ding is zeker: in 2020 zijn onze inspanningen weer niet voor niets geweest. Met hard werken hebben we namelijk een recordomzet van ruim 3 miljoen euro bereikt. Onze helden wisten het bedrijf het hele jaar door goed draaiende te houden, ondanks het feit dat de tweede helft van het jaar de negatieve invloed van de coronacrisis merkbaar was. Wat dat betreft zijn we extra trots op deze prachtige mijlpaal! 

Enkele memorabele gebeurtenissen van 2020

Een aantal momenten in 2020 die ons bij zullen blijven:

  • In maart zijn we gestart met het uitvoeren van ecologisch veldonderzoek in eigen beheer.
  • Het pensioen van Rob in juni, dat we gelukkig nog op feestelijke wijze konden vieren.
  • In juli zijn we WNF Supporter geworden. Onze donatie steunde de organisatie het afgelopen jaar met de aanplant van maar liefst 1000 bomen.
  • Peter nam in augustus afscheid bij onze vestiging in Nibbixwoud. Ook dit hebben wij gelukkig binnen de richtlijnen kunnen vieren.
  • In november 2020 is onze nieuwste sondeerwagen (Track-Truck) in gebruik genomen, een mooie aanwinst waar we hopelijk nog decennialang van kunnen profiteren. 

Ontwikkelingen in het werkveld: op naar 2021

De geotechniek staat niet stil. Zo zijn we op weg om de nieuwe geotechnische werkvelden Aardwarmte en Geohydrologie en Watermanagement meer diepgang te geven. Ook zullen we het ecologisch veldonderzoek verder ontwikkelen.
Wat 2021 ons gaat brengen is nog voor een groot deel onzeker door het coronavirus, maar toch hebben we een aantal vooruitzichten waar we op verder kunnen bouwen. De woningnood in Nederland blijft hoog en met de nieuwe stikstofwet gaat de bouw weer aantrekken. Dit betekent dat er ook in 2021 naar verwachting weer voldoende werk voor ons ligt. 

Van Dijk wenst u prettige feestdagen!

Namens het hele bedrijf willen wij u hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig, maar vooral gezond 2021!

PS. Tussen kerst en oud en nieuw is ons bedrijf gesloten!